• Markkinointiviestintä

  Mainostoimisto Precis sijaitsee Hämeenlinnan kaupungissa Kanta-Hämeessä. Keskeinen sijainti Tampere, Helsinki, Lahti, Turku -neliön keskipisteessä pitää meidät tietoisina kaupunkien kotkotuksista, mutta meillä on myös läheinen kosketus luontoon ja maaseutuun. Siksi ajattelemme asioita myös maalaisjärjellä. Meillä on ollut tapana jutella asiakkaiden kanssa ilman liikoja sivistyssanoja, jargonioita ja salatieteitä siitä, mitä hyötyä heillä on tarjottavanaan asiakkailleen, ja miten asiakkaat saisivat parhaiten siitä tietää. Siitähän markkinointiviestinnässä on lopulta kyse.

 • Graafinen suunnittelu

  Graafinen suunnittelu määrittää yrityksellesi kasvot markkinointiviestinnässä. Tyylikäs graafinen kokonaisuus huokuu uskottavuutta ja luotettavuutta. Se tekee yrityksestäsi helposti lähestyttävän kumppanin ja vähentää myyntipuhetta. Kerro meille millaisen ensivaikutelman tai mielikuvan haluat antaa, niin me teemme siitä todellisen.

 • Videotuotanto ja valokuvaus

  Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. 25 kuvaa sekunnissa kertoo jo ratkaisevasti enemmän. Liikkuvan kuvan avulla tulevat tutuksi yritykset, tuotteet, myytävät kohteet sekä ohjeet ja asennukset. Niille, jotka eivät usko ennenkuin näkevät, video on täynnä havainnollista todistusvoimaa. Videon avulla asentaja asentaa nopeammin ja saman tien oikein. Käyttöohje on havainnollisempi videototeutuksena ja se on aina mukana kännykässä. Ponia pienemmät kohteet voidaan valokuvata tai videoida omassa studiossamme. Valokuvaajamme ovat erikoistuneet tuote-, henkilö-, tapahtuma-, kohde-, arkkitehtuuri-, ajoneuvo-, taide-, luonto-, ja miljöökuvaukseen. Jos jotakin oleellista jäi mainitsematta, niin he erikoistuvat siihen vaikkapa ensi viikolla.

 • Digitaalinen viestintä

  Digitaalinen markkinointi on samanlaista kuin perinteinenkin, vain pirstaleisempaa ja vähän kalliimpaa. Oikein, luovasti ja pieteetillä tehty kokonaisuus voi johtaa mihin tahansa. Ilmaiseksi ei tule menestystä netistäkään, mutta hyvällä verkko- ja some-strategialla voi säästää mediakustannuksissa ja parhaimmillaan saada aikaan huikean menestystarinan. Me emme tee vain verkko- tai somesivuja, vaan tarjoamme kokonaisratkaisuja, joista on todellista hyötyä.